Yritys Myynti Tuotteet in english
 
 
  Ajo-ohjeet
  Yhteystiedot
  Rekrytointi
  Usein kysytyt kysymykset
  Palaute
  Uutiset
  Yhteydenottolomake

 

Uutiset

Ajankohtaiset uutiset - Uutisarkisto

Piktogrammi

Palomiehen piktogrammi

HI3
Jalkineen kuumuuden eristävyys on mitattu hiekkahaudetestillä. Jalkine asetetaan +250°C metallilevyn päälle ja upotetaan sitä ympä¬röivään hiekkaan. 10min jälkeen jalkineen sisälämpötila on alle +42°C. 40min testauksen jäl-keen jalkine täyttää standardin asettamat vaatimukset kunnon osalta

CI
Pohjarakenteen kylmyydeneristävyys on mitattu pakastimessa. Jalkine asetetaan -17°C eristettyyn laatikkoon. 30min testauksen jälkeen lämpötilan alenema jalkineen sisällä on oltava alle 10°C.

SRC
Jalkineen pohjan pitävyys on testattu standardin EN ISO 20344:2004/A1:2007 mukaisesti ja se täyttää vaati¬mukset keraamisella alustalla natriumlauryylisulfaatti- liuos (SLS) väliaineena sekä teräsalustalla glyseroli väliaineena.

F2A
Tyypin 2 jalkine soveltuu palopelastukseen, palon sammuttamiseen ja omaisuuden suojeluun rakennuksissa, sul¬jetuissa rakenteissa, ajoneuvoissa, laivoilla tai vastaavissa palo- tai pelastustilanteissa. Jalkine täyttää tämän jalkinetyypin yleiset vaatimukset ja antistaattisten ominaisuuksien vaatimukset.

Muita Firego- sammutusjalkineen ominaisuuksia ovat mm. alumiininen var¬vassuojus (iskun- /puristuksenkestävyys 200J/15kN), monikerrostekstiili¬nen naulaanastumissuojus (läpäisyvastus ≥1100 N), vedenpitävä Lajatex- kalvora-kenne ja konepesun kestävä pohjallinen.


Firego -sammutusjalkine soveltuu myös turvajalkineeksi teollisuuteen

Jalkine soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös turvajalkineena silloin, kun halutaan suojautua työpaikalla kuu-muudelta, esim. metallivalimoissa. Saapasmallia valmistetaan myös ilman nauhoja. Firego- sammutusjalkineiden suojaustaso on turvajalkinestandardin EN ISO 20345 mukaan S3+HRO+WR+HI+CI+SRC.

S3 = Jalkine on standardin EN ISO 20345 mukainen turvajalkine. Standardin perusvaatimusten lisäksi jalkineessa on seuraavat ominaisuudet: umpinainen kantaosa, varvassuojus 200J/15kN, antistaattinen, iskunvaimennus, öljyn-kesto, vettähylkivä päällinen, naulaanastumissuoja ja kuvioitu ulkopohja.

HRO = Kuuman kestävä ulkopohja.

WR = Vedenpitävä.

HI = Kuumaneristävä.

CI = Kylmyydeneristävä.

SRC = Standardin EN ISO 20344:2004/A1:2007 vaatimukset täyttävä pohjan pitävyys.

 

Palomies_4_ISO_72dpi.jpg


< takaisin

 
     
  Copyright © Finn Footwear Oy
Toteutus: Tremedia